OLD BUT GOLD

22.12.2022 256

2021 - 2022 eğitim öğretim yılında, İngilizce öğretmenimiz Şeyda Foşkanlı'nın ve öğrencilerimizin katılımı ile yeni e-Twinning projesi OLD BUT GOLD, büyük İngiliz şairi Geoffrey CHAUCER tarafından kaleme alınan ve 24 öyküden oluşan, "The Canterbury Tales" adlı eserin 7 öyküsünün inceleneceği bir proje olarak başladı.

Projenin amacı; Orta Çağ İngiltere'sinde, hayata dair nüanslar ve durum değerlendirmeleri içeren eserden günümüz dünyasına uzanan hikayeler aracılığıyla bir kültür köprüsü kurarak, öğrencilerimizin düşünce ve bakış açılarını geliştirmek, temel toplumsal değerlerimizi korurken bir taraftan da öğrencilerimizin uluslararası dostluklar kazanmaları ve İngilizce dersine olan ilgilerinin artmasına yardımcı olmaktır.

Proje ortaklarımız: Danimarka, İspanya, İtalya, Litvanya, Polonya, Çekya, Ürdün, Kuzey Makedonya ve Arnavutluk'tur.

10-08-202222-12-2022