Doğanın Lirikalitesi

Okulumuz coğrafya öğretmeni Murat GÜLBETEKİN, müzik öğretmeni Murat Özden ULUÇ ve İngilizce öğretmeni Şeyda Foşkanlı'nın danışmanlığında yeni bir eTwinning projesine başlamıştır. Doğanın Lirikalitesi adlı proje öğrencilerde çevre bilinci, sıfır atık, geri dönüşüm gibi kavramaları edebiyat, müzik, coğrafya, ingilizce disiplinleriyle harmanlayarak kalıcı hale getirilmesini ve farklı okullardaki öğrencilerin iş birliği yaparak ortak ürünler ortaya çıkarmalarını hedeflemektedir. Ürün ortaya çıkarılırken Web 2.0 araçları ve teknolojinin aktif ve güvenli kullanılması amaçlanmaktadır.

Proje Ortakları: Azerbaycan, Litvanya

30.12.2022 195

Doğanın Lirikalitesi adlı eTwinning projemizin ilk toplantısı ortak okullarımızın öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla 28.12.2022 Çarşamba akşamı saat 20:00 da gerçekleşti.