SAHNEDE ÇAĞAN, HASAN, İREM VE SÜLEYMAN VAR!

Okulumuzun on birinci sınıf öğrencileri Çağan Deniz, Hasan Yüksek, İrem Kaya ve onuncu sınıf öğrencisi Süleyman Başaran "Bakü'nün Azadə Səhəri" adlı sunumlarını 17 Eylül 2024 tarihinde, Bakü'nün başkent oluşunun 106. yıl dönümünde gerçekleştirdiler.

Sayın İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ayhan Işık ve kıymetli okul müdürümüz Taylan Kaya başta olmak üzere öğretmenlerimiz ve birçok kulüp üyemizin katıldığı sunumumuz İstiklal Marşı ve ardından da Azerbaycan Ulusal Marşı ile başladı. Azerbaycan hakkında çeşitli bilgileri de içeren sunumda Azeri kültürü, sanatı, dili ve Azerbaycan'ın önemli isimlerine kadar birçok yeni bilgi edindik. Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim'in hasekisi ve Osmanlı tarihinin ilk valide sultanı olan Ayşe Hafsa Sultan'ı harika bir uyarlamayla konuk edip sohbet ettik. Son olarak da geçen yıl bir proje kapsamında okulumuza konuk ettiğimiz Azerbaycan'dan 2 arkadaşımızın video iletilerini dinleyerek arkadaşlarımız sunumunu bitirdi. Bizlere bu güzel etkinliği hazırladıkları ve kardeş ülkemize dair birçok bilgiyle buluşturdukları için arkadaşlarımıza ve gösterdikleri katılımdan ötürü sayın İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ayhan Işık, saygıdeğer okul müdürümüz Taylan Kaya'ya, dinlemeye gelen öğretmenlerimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Aynı zamanda 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk "Sahnede Biri Var"ı ile de yeni gelen 9. Sınıf arkadaşlarımıza bir açılış yapmış olduk.

Daha fazlası için takipte kalın, hoşça kalın!

19.09.2024 132

19-09-202419-09-202419-09-202419-09-202419-09-2024