GELENEKSEL SEVGİ GÜNÜ

GELENEKSEL SEVGİ GÜNÜ

“Sevgi, Paylaştıkça Çoğalır!”


Bu sene 7 Haziran 2024’te gerçekleştirdiğimiz 28. Geleneksel Sevgi Günü okulumuzun 30. yılında önceki senelerde de olduğu gibi mutluluk saçmaya ve MERAL ruhunu yansıtarak sevgi dağıtmaya devam etti. 


Birbirinden eğlenceli ve eşsiz stantlar, yarışmalar, oyunlar, yemekler ve daha bir çok etkinlikle katılımcılarımızın yorgunluklarını üzerlerinden atmalarını sağlayan bir şenlik düzenlendi.


Bu festivalin gerçekleşmesinde destek ve yardımları için başta okul müdürümüz Taylan Kaya olmak üzere, emek vermiş tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.


Sergiledikleri keyifli konser ile bütün katılımcılarımızın eğlenmesini sağlayan Müzik Kulübüne teşekkür ediyoruz.


Drama ve Tiyatro Kulübüne (Dramatizade); Eleştirel Bakış Kulübüne; Felsefe Kulübüne; Gastronomi Kulübüne; Görsel Sanatlar Kulübüne; Kimya Kulübüne; MERMUN’a; Okur-Us Kulübüne; Sosyal Dayanışma, Yardımlaşma ve Değerler Kulübüne; Spor Kulübüne; Tarih Kulübüne; Zekâ Oyunları Kulübüne stantları ve Sevgi Günümüze katılımları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Son olarak bu günün gerçekleşmesinde emeği geçen tüm organizatör arkadaşlarımıza yardımları için sonsuz teşekkür ediyor ve gelecek yıllarda bu geleneğin süregelmesini diliyoruz!


 

13.06.2024 191

SEVGİ GÜNÜNE AİT TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ