"18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ" ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖSTERİMİNİ HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

"18 Mart Şehitler Günü" Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sunumu okulumuz tarafından Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda Çankaya Kaymakamımız Hüdayar Mete Buhara, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Türk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz ve kıymetli davetlilerimizin katılımıyla sunuldu. Gösterim sonrasında Çankaya Kaymakamımız Hüdayar Mete Buhara yapılan gösterimden dolayı okul müdürümüz Taylan Kaya başta olmak üzere programı hazırlayan ve sunan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik etti. Kaymakamımız okulumuzu en kısa sürede ziyaret etmek istediğini belirtti. Sunum sonrası memnuniyetini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Türk'te resmi bir yazı ile okulumuz idaresine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve personeline teşekkürlerini iletti.

24.03.2022 Perşembe günü ise okul müdürümüz Taylan Kaya Tarih Zümre öğretmenlerimiz Şenay Demir ve Hülya Örnek ile birlikte okulumuz 1. Katında sunumda görev alan öğrencilerimizi pasta keserek tekrar tebrik ettiler.

24.03.2022 214

24-03-202224-03-202224-03-202224-03-2022