Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuzu gelecek 5 yıl içerisinde örnek yurttaş yetiştiren, yükseköğretime yerleştirmede ilk 10 içerisinde yer alan bir marka Anadolu Lisesi haline getirmek.

Misyon: T.C. Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği görev çerçevesinde bize emanet edilen gençleri öncelikle nitelikli iş gücü yetiştiren fakültelere getirmek ve iyi bir yurttaş olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 08.00 Bitiş : 15.05
Isınma: Kalorifer - Doğalgaz
Yabancı Dil: 1.YABANCI DİL:İNGİLİZCE 2.YABANCI DİL:ALMANCA-FRANSIZCA
Servis Bilgisi: Tel: 0535 561 80 13 Etimesgut,Elvankent,Eryaman,Bağlıca,Yaşamkent,Çayyolu,Batıkent,Yenimahalle,Demet Etlik,Keçiören,Mamak,Cebeci,Kurtuluş,Demirtepe,Sokullu,Öveçler,Çiğdem,100.Yıl Ayrancı,Bahçeli,Emek,Seyran,Oran,G.O.P,Dikmen,Mustafa Kemal
Taban-Tavan Puan Bilgileri: TAVAN YÜZDELİK DİLİM: 0,89 TABAN YÜZDELİK DİLİM: 2,38
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz web sayfası Rehberlik sekmesinden yerleştirme durumlarına bakınız.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuz web sayfası Rehberlik sekmesinden yerleştirme durumlarına bakınız.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz spor salonunda futsal,voleybol,basketbol,halk oyunları çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak ve üniversitelerin düzenlemiş olduğu etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: Resmi ve Özel kuruluşların yapmış olduğu projelere katılım sağlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Yurtdışı hareketlilik kapsamında Ulusal Ajansa proje başvurumuz bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: 6 ŞUBE X 30 ÖĞRENCİ = 180
Diğer Hususlar: İnstagram adresi:@mehmeteminresulzade_and_lisesi

WEB - https://mehmeteminresulzadeal.meb.k12.tr

Adres - İlkadım Mahallesi, Namdar Sokak No2 DikmenÇankaya/ANKARA

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çukurambar´ın merkezinde olup, Armada´ya 1 km., ATO Congresıum´a 500 m., Bayındır Hastanesi´ne 500 m. uzaklıktadır. Geçici okul binamız Dikmen İlkadım Mahallesi Namdar Sokak No: 2 adresindedir.

Adres - İlkadım Mahallesi, Namdar Sokak No2 DikmenÇankaya/ANKARA

Ulaşım Kızılay ve Ulus´tan otobüs, Kızılay Güvenpark´tan Dikmen dolmuşu.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 5km´dir.