ANKARA / ÇANKAYA - Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi

Gülser ÖZCAN EROĞLU - Müdür Yardımcısı

Gülser ÖZCAN EROĞLU

1973 yılında Düzce´de doğdu. İlkokulu Düzce, ortaokulu Sinop, liseyi Bolu´da tamamladı. 1991 yılında başladığı Atatürk Üniversitesi K.K.E.F Felsefe Grubu Öğretmenliği  Bölümünden 1995 yılında mezun olarak, Konya Ilgın İmam Hatip Lisesinde felsefe grubu öğretmenliği görevine başladı. 1997 yılında Denizli  Bozkurt Çok Programlı Lisesine atandı. 2001 yılında Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Bölümünde Yükse Lisansını tamamladı . Daha sonra sırasıyla, Düzce Arsal Anadolu Lisesi ve Ankara Mamak Başkent lisesinde felsefe grubu öğretmeni olarak çalıştı. 2003 yılında Ankara Atatürk Lisesine ataması yapıldı. Aynı okulda felsefe grubu öğretmeni ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

12.10.2016 tarihinde okulumuza müdür yardımcısı olarak atanarak görevine başlayan  Gülser Özcan Eroğlu, evli ve bir çocuk annesidir.